veelgestelde vragen

Halalkoe koopt uitsluitend en altijd alléén halal vlees in met een halalcertificaat. Wij werken alleen met islamitische slachthuizen en met vaste leveranciers die wij vooraf screenen en selecteren. Zo garanderen wij dat al het vlees afkomstig van Halalkoe voldoet aan de halal-eisen van de halal-consument. Als extra zekerheid voeren wijzelf vanuit Halalkoe samen met onze huisslager regelmatig controles uit om de halalwaardigheid te blijven waarborgen.

Op onze site kun je gemakkelijk bestellen. Wij hebben een orderminimum van €45,-. Je kunt per item producten toevoegen aan jouw winkelmandje. Wij werken niet met een abonnement dus je bestelling betaal je eenvoudig met iDeal en je zit nergens aan vast.

Nadat wij je order hebben ontvangen sturen wij je een orderbevestiging met al je gegevens. Wij gaan de order voor je klaar maken en voordat wij gaan uitleveren krijg je een bericht van onze chauffeur met het bezorgtijdstip waarop wij je order komen brengen.

Wij leveren door heel Nederland op zaterdag. Bij een bestelling boven €99 is de bezorging gratis.

Wij leveren niet op de Waddeneilanden.

Wij leveren elke zaterdag uit. Avond voor de levering ontvang je van onze bezorgpartner Multi-vers een bericht met het exacte tijdstip waarop jouw levering zal plaatsvinden.

Dan proberen we je pakket te bezorgen bij de buren. Als dat ook niet lukt, nemen we het pakket weer mee. Het vleespakket wordt dan gekoeld bewaard zodat we de volgende dag nog eens kunnen proberen om het bij je te bezorgen.

Ons team staat altijd klaar om te helpen. Heb je een vraag of wil je ons wat tips geven? Stuur ons dan een mail naar klantenservice@halalkoe.nl.

Elke order die je plaatst wordt simpel afgerekend via iDeal. Wij werken dus niet met een abonnement.

Op elke verpakking staat een houdbaarheids-datum voor in de koelkast vermeld. Wij adviseren om het vlees in de vriezer te bewaren als je het niet direct gaat klaarmaken. Als je het vlees invriest, dan kun je het veel langer bewaren. Je kunt het vlees uit je pakket wel tot maximaal een half jaar lang in je vriezer bewaren. Neem een dag van te voeren je portie vlees uit de vriezer en laat het rustig ontdooien in de koelkast.

Het beste is om het vlees een dag van tevoren uit je vriezer te halen en rustig te laten ontdooien in de koelkast met een onderlegger of bord. Wil je het vlees snel ontdooien? Leg dan de bevroren producten in gesloten verpakking in een bak met koud water. Binnen 10 -15 minuten is het ontdooid met behoud van smaak. Ontdooi het vlees niet in de magnetron, hier wordt het vlees erg taai van.

Wij leveren halal vlees nog niet in België. Wenst u een e-mail te ontvangen zodra we leveren in België? Schrijf u dan nu in voor het nieuwsbrief voor België.